Durant la visita

A tot el museo

El tiquet és vàlid durant tot el dia, excepte en les exposicions en què s’estableix un horari concret d’accés. És possible sortir i tornar el museu. Cal conservar el tiquet d’entrada durant tota la visita, ja que pot ser sol·licitat en qualsevol moment pel personal del museu. L’accés a les terrasses de l’edifici Nouvel i al jardí de l’edifici Sabatini és gratuït. Vegeu plànols.


Està permès fer fotografies sense flaix i sense trípode, monòpode o qualsevol altre element d’estabilització de càmeres fotogràfiques, excepte als llocs on s’indiqui el contrari. No es poden fer fotografies en tota la sala 206 (Guernica) ni enregistrar imatges.


Els visitants disposen de motxilles portabebès de préstec a les dues consignes.
Està permès fer servir cotxets de nens.


21ºC

Per motius de conservació de les obres, les sales d’exposició es mantenen a una temperatura constant de 21º C. En dies càlids recomanem fer la visita amb una peça d’abric.


El servei de guarda-roba i consignes té un límit de capacitat per a objectes de grans dimensions. Més informació sobre les mides a consignes.


No es pot accedir al museu amb animals, excepte en casos de gossos guia i gossos d’assistència.


  • El museu no disposa de llocs per dipositar mitjans de transport com ara patinets, tricicles, bicicletes plegables, etc., i no és possible accedir al museu amb ells.
  • No es pot accedir al museu amb menjar ni begudes.
  • Està prohibit fumar a tot el museu, incloent-hi els espais a l’aire lliure.
  • No es permet tocar les obres, excepte en les activitats en què així s’indiqui.

A les sales

La col·laboració del visitant és imprescindible per conservar les obres i per afavorir la qualitat de la visita de la resta de visitants.

Gràcies per respectar aquestes recomanacions:  

  • Els nens han d’anar acompanyats durant la visita per un adult.
  • No està permesa l’entrada a les sales d’exposició amb motxilles, bosses i maletes que sobrepassin les mides de 30 x 30 cm.
  • No es pot accedir a les sales amb objectes punxants.
  • Es permet fer exposicions al grup durant la visita. En benefici de tots els visitants, cal moderar el to de veu i mantenir el telèfon mòbil en silenci. Per a més comoditat, el museu disposa d’un servei de radioguies i audioguies.
  • El desallotjament de les sales d’exposicions comença 15 minuts abans de l’horari de tancament.